Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
Zones de bloc (Lleida)


1. Sarroca de LLeida. Petit sector "old school", un dels primers sectors de bloc de Lleida d'on, possiblement, van sortir els primers vuitens de bloc de la província, com el "Best Seller" o "Handycap".
2. Torrebesses. Sector "old school" amb dos esperons de compressió increíbles i la mítica WarPath 8a+ d'en Jason Kehl.


3. Cogul. No necessita carta de presentació per la gran densitat de blocs clàssics. Sector que dona nom als blocs de tota la província a nivell internacional.4. Albagés. Continuació natural de la línia de blocs del Cogul i que s'extenen fins a Cervià. Destacar els sectors dels Ulls, el Turonet, l'Abellot Negre, l'Oficina i el Roc de la Duna.


5. Cova de Juncosa. Refugi d'estiu per a les rates del crashpad, perfecte lloc per entrenar i jugar amb les diferents combinacions de la trave de les 4 estacions.

6. Cervià de les Garrigues. Franjes de roca en forma d'onades on es va realitzar la primera de les edicions X-tone (2007)

7. Castelldans. També escenari del segon X-tone amb algunes línies mestres sobre esperons i placa.

8. Espluga Calva. Petit sector impulsat principalment per l'incombustible Dani A.

9. Belianes. Un altre dels sectors de bloc més antics de Lleida, impulsat per escaladors locals com Jaume Ll. i Eloi S. Principalment blocs fàcils amb una proposta més agosarada com el Viatge del Nautilus (7c+ bloc o 8a trave)


10. Maldà. Juntament a Belianes, un dels sectors més importants de l'Urgell. Grau mitjà i baix de gran qualitat.11. Alguaire. Petit sector d'arenisca de qualitat no massa bona, pero amb algunes línies extraordinàries com el Password 8a+ o Squeeze 7b+.

12 i 13. Cubells i Chopos. Paraís dels plans, amb algunes de les línies més dures de Lleida i del país, amb el segell de qualitat Sergio S. i Dani A.
14. Shit Mountain & Roca Negra

Petits sectors amb línies de gran calitat sobre sostre a Shit Mountain o Montgai i sobre plans a la Roca Negra com el genial "Baile de la Encina".


15. Puelles. Sector principalment de forats en sostre, amb línies clàssiques de resistènci i alguns projectes de gran dificultat per resoldre.