Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
MushroomPADS


 
 
 

 
 
Mushroom PADS és una marca emergent que fa crashpads i magnesi de forma artesana, i que acaba d'aterrar a Catalunya de la nostra mà! Una iniciativa d'uns companys que han decidit transformar el fanatisme en productes d'alta qualitat.

Hem estat provant el material i és de molt alta qualitat. Per una banda el MAGNESI, fabricat amb components naturals, sense resines, tot a base d'una mescla de carbonat i òxid de magnesi. El format és en bosses de 400 g, en bossa interior de plàstic i exterior de paper reciclable. Tots els que estigueu interessats m'ho podeu dir directament i us ho puc fer arribar. En breu, també es podrà anar trobant en algunes botigues i rocòdroms.

Per una altra banda, hi han els crashPADS. Adjunto fotos del model que he estat provant aquestes darreres setmanes i la veritat és que m'ha sorprès per la qualitat dels acabats. A destacar, la densitat i qualitat de les espumes, veritable ànima dels PADS i principal problema en algunes de les grans marques que possen qualsevol cosa que acaba desintegrat al cap d'unes setmanes d'aterratges. La coberta és de CORDURA altament resistent i les cintes per a portar-lo estan molt reforçades per carregar pes sense problema. Totes les costures estan reforçades.

Informació tècnica Model STEREO 2.0
140x100x10 cm
70x100x20 cm
Tela CORDURA Fabric, 1000d balística doble resinat i hidròfuga
Espumes:  6 cm 30 XD
                2 cm espuma de cel·les tancades
                2 cm goma EVA
Sibelles d'acer
Pes: 6.2 kg
Colors: negre, taronja i blau

Hi ha un altre model similar, però més gran, tipus triple.

Tant els preus del magnesi com dels PADs és molt competitiu, podeu demanar-me informació sense cap problema (email: lo_german@hotmail.com)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada