Cercar en aquest blog



Tens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com




Especial material: SAN power & ClimbSkin

No acostumo a parlar massa de material, ja que el tema principal d'aquest espai és la divulgació d'experiències relacionades amb les pedres, però a vegades cal fer excepcions.
Volia presentar dos productes que han sortit al mercat recentment de la mà d'escaladors que han revertit la seva experiència en la creació i millora, de crema de mans (ClimbSkin) i taules multipressa (SANpower).
 
Als creadors de ClimbSkin no els conec personalment, però fonts properes ens han garantit la qualitat de l'origen i sobretot el rigor de treball que amaga radera aquesta formulació innovadora. Un equip multidisciplinar altament qualificat i fortament vinculat amb el món de l'escalada han treballat per trobar la formulació perfecta per a la hidratació, regeneració i cicatrització de la pell, tot mitjnaçant productes naturals.
 
 
 
 
Per una altra banda, volia presentar el nou projecte "SANpower" que arriba de la Costa da Morte, impulsat per un equip d'emprenedors amb denominació d'origen "Ben de Corme" i Xan Nora. Aquest parell han creat una taula multipressa altament funcional amb un disseny personal i elaborades sobre fusta de forma artesanal. L'art de l'escalada destil·lat a través de l'art de la fusta, amalgamats per preparar de la manera més agradable els vostres dits.
 

 
 

1 comentari: