Cercar en aquest blog



Tens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com




Maldà - Submarí


Maldà és d'aquells llocs que em fan sentir com a casa. El lloc té unes vistes increíbles i tot tenir un nombre limitat de línies, sempre queda alguna coseta nova per provar.
Ja feia temps que volia compartir unes ressenyes del submarí, un sector perfecte per a l'estiu. És un sector bastant físic, perfecte per fer llançaments i fer una mica de resistència.


Les ressenyes, com es pot veure és una interpretació lliure i personal de la pedra...pero per situar les línies pot ser suficient.  
BLOCS
Els blocs 1 fins al 4 són els més fàcils, de graus entre 5-6a. 
El bloc nº 6 rondarà el 6b+, el nº 7 és la fissura característica d'invertits que serà 6b. El nº8 si no vaig errat, té dues versions, una lliure que serà 6c/+ i una altra obligatòria, començant dels invertits i evitant els forats grans, proposta del Pelón que es deia Dràcula (7a+). 

TRAVES
Hi han diferents combinacions de travesses, la més clàssica és l'inici a la dreta (A) i sortir per la fissura (7), el grau pot rondar el 7a de trave. Si comencem asseguts a la fissura i sortim cap a l'esquerra rondarà el 7a/+ de trave. Una combinació més dura és l'inici a la dreta (A) i sortir per Dràcula. Tota la trave de dreta a esquerra (nº10) es diu Àrtica i rondarà el 7c de trave (grau a confirmar).

LLANÇAMENTS
A banda dels llançaments pròpis dels blocs es poden fer algunes combinacions interessants.
El nº 3 es pot fer llençant directament des del forat gran més baix (7a+/b).
Del nº4 es pot fer un llançament diagonal cap al forat de sortida del nº3 (7a).
El bloc nº9 és el llançament més gore de Maldà, es diu Red Hot Rocket obert pel Miguel Navarro i ronda el 7c+ (Foto de sota).

Un projecte per a senglars pot ser la combinació de la trave des de la dreta fent el llançament del Red Hot Rocket .

Si teniu informació addicional o alguna rectificació, no dubteu en comentar-ho.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada