Cercar en aquest blog



Tens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com




Red Hot Moon a Maldà

Poques paraules per definir la blocada nocturna...marinada fresca, llum de nit, bon rotllo, músiqueta i cervesa fresca tota la nit!

Entorn a 50 inscrits més el "GRAN EQUIPO AEU" d'organització...amb gent procedent de la Seu d'Urgell, Cornudella, Mataró, Tarragona, Lleida, pobles veïns i la inesperada visita dels Valencians Miguel Navarro i Ignasi Tarrazona, incondicionals del "búlder&party"...

Amb màximes de fins a 37 ºc, lo divendres pintava que fregiriem ous a les pedres del Dau... però a mesura queia la nit, la marinada anava entrant i refrescant intensament l'ambient. Al final es comença la prova de dificultat cap a les 21.30 que s'allarga fins vora les 23.00. Paradeta per menjar una mica i tornar a donar gas a al submarí. Cap a la mitja nit comença la prova de resistència, donant pel sac als més bloquer@s a base de sobredosis d'àcid làctic...i per acabar, festival de llançaments i com no, chistes...

El primer premi (paletilla de pernil) se l'emporten els valencians pel puntasso de venir i per rebentar algun projecte de la zona (Miguel ja pots posar nom i grau al lance!!)

Merci a tots!!

Red Hot Moon - RANCID

2 comentaris:

  1. ME ALEGRO MUCHO DE QUE HAYA IDO BIEN LA BLOCADA SOBRE TODO POR LOS QUE HABEIS TRABAJADO EN ELLO.NOSOTROS NO PUDIMOS ASISTIR AUNQUE NOS HUBIERA GUSTADO,OTRO AÑO SERA.FELICIDADES POR EL TRABAJO Y ANIMAROS PARA SEGUIR ORGANIZANDO COSAS DONDE NOS PODAMOS ENCONTRAR Y APRETAR A JIERRO.

    ResponElimina
  2. miguelito cabron queremos jamon!!!!!!!

    ResponElimina