Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
Blocada Nocturna Maldà 2 Juliol 2010Ja queda menys d'una setmana per a la trobada nocturna a Maldà. Els grups electrògens comencen a escalfar els motors i les regletes esperen amb ansia els dits de nocàmbuls errants...Divendres 2 de Juliol 2010

Per als que no sabeu de que va això: es tracta d'una trobada nocturna per a blocar a Maldà. S'han preparat unes proves a mode de competició informal.

- 20.30-21.30 Prova lliure de dificultat, en la qual s'acumulen punts en funció dels blocs que es van resolent (14 blocs des de 3r grau fins 7c, al Dau).

- 22.00-23.00 Prova de resistència al Submarí, on s'acumulen punts en funció del tram màxim de moviments resolt en la travessa del bloc (fins a 45 moviments).

- 23.30. Final amb llançaments. Sel·lecció de llançaments fanàtics al submarí des de 5è fins a 7c+.

Tota la festa amenitzada per la música del Dj. Lloreta!!

La inscripció és de 5 euros, i inclou el sopar, beure i bon rotllo durant tota la nit. Agraïm que la gent confirmi assistència a lo_german@hotmail.com o per facebook (http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=127081973987305#wall_posts)

Accés als blocs de Maldà:


Organitza:

Agrupació Excursionista de l'Urgell
Cova del Trepa
Urtx Vertikal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada