Cercar en aquest blog



Tens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com




Margarida Rock Bloc, Ull de Llebre i Celler

L'altre dia en Jaume Barrull (Castellví) de Bellpuig ens va fer arribar informació molt valuosa sobre la feina de descoberta i neteja que han fet raderament amb els seus colegues. Es tracta de 3 sectors propers a la zona de Maldà.


Mapa de situació de les pedres

Han batejat les pedres considerant que no hi havia altres aperturistes, tanmateix si algú ho ha netejat o escalat prèviament, ells en reserven tot el dret de mantenir el nom original si existeix.

Una de les pedres que ens presenten es troba entre els Omells i l'Espluga Calva, a peu de carretera, batejat com "Margarida Rock Bloc", tot un homenatge a la sogra d'en Jaume!...



A continuació també ens mostren un petit sector a la vora de Llorenç anomenat "El Celler". Es troben al marge oposat de la vall dels clàssics blocs de Llorenç (En breu també publicarem les ressenyes...).




Finalment, la seva obra culmina amb el nou sector de Maldà que han anomenat "Ull de Llebre", fent esment al fantàstic paisatge de vinyes que amaga aquest indret.



Felicitacions al Castellví, Montse Escoté, Fernando Ribera i Ferran Prat per deixar-se la pell a base d'esgarrintxades i raspallades, necessaries per poder escalar aquests nous indrets!!!

4 comentaris:

  1. HOLA . S0Y ANTONIO,EN PRIMER LUGAR FELICITAR A LA PEÑA QUE CURRA HACIENDO COSAS NUEVAS Y MANTENIENDO LAS VIEJAS.QUIZA TODA ESA ZONA FUE DONDE MUCHOS SUPIMOS QUE ERA ESO DEL BLOKE AQUI EN CATALUNYA Y ESO TIENE UN VALOR INCALCULABLE.POR OTRO LADO DECIROS QUE EL DIA 29 DE MAYO HACEMOS EL ENCUENTRO COMPETICION DE BLOKE ESCALAFELL 2010 Y SI QUEREIS VENIR PUES ESO ENCONTRAREIS INFO EN EL BLOG 20 AÑOS REVENTANDO GATOS OS ESPERAMOS.UN SALUDO Y A APRETAR A JIERRO.

    ResponElimina
  2. Gràcies per tot Antonio!! ja farem difusió de l'Escalafell 2010 entre els colegues!! sembla mentida però l'Urgell està ple de gent motivada per escalar, descobrir i netejar tot tipus de pedres!! apa company Salut i bones escalades!!!

    ResponElimina
  3. GACIES A VUSALTRES PER LA VOSTRA FEINA.A APRETAR A JIERRO BIXOS.

    ResponElimina
  4. Està actiu el blog? Hi ha ressenyes del sector ull de Llebre?

    ResponElimina