Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
Aquest cap de setmana Copa Catalana a Lleida"Lleida acullira el proper dia 15 de maig la tercera proba puntuable per a la "VII Copa Catalana d'Escalada de Bloc", despres de les dues probes celebrades a L'hospitalet i a les intalacions de la Salle, els jardins dels Camps Elisis de Lleida seran testics d'una nova de la II edició del "Campionat Ciutat de Lleida" d'aquesta modalitat esportiva.
Per mes informació podeu visitar la pagina web del "Centre Excursionista de Lleida" o enviant un misatge a ilerbloc@hotmail.com . Per arribar als Camps Elisis podeu visitar l'enllaç "com arribar que hem adjuntat a la dreta del Blog . Per saber mes de la Copa Catalana de Bloc podeu visitar la pagina de la FEEC on hi trobarem el Calendari, les clasificacions i resums de com a anat tot plegat.
Una vegada acabada la Copa Catalana, llums, musica i a siguir escalant en una improvisada competició on hi podran pendre part tots aquells qui vulguin."

Font: http://copacatalanabloc.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada