Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
OdenWald (Deutschland)

Classic 7a RIMDIM

Realment sembla un sacrilegi fer el viatge fins Alemanya i no anar a Frankenjura, meca d'escaladors d'arreu del mon, magnetitzats per l'escola bressol del gran mestre omnipresent. Però en quan a escalada en bloc, val la pena dedicar especial atenció al sud-oest del pais, on podem trobar un parell de zones dominades pels salvatges boscos de Pfalz i Oden, que amaguen gran quantitat i varietat de pedres.

La zona de Pfalz, es troba desde fa uns 3 anys en constant disputa per regular la pràctica de l'escalada, factor que ha limitat la reedició de la guia d'escalada en bloc, tanmateix, a dia d'avui s'escala tranquilament en tots els sectors.

La zona d'OdenWald, sense cap restricció en quan a la pràctica de l'escalada, es troba al nord de Heidelberg, divida en uns 7 sectors principalment. La roca d'aquesta zona es granit bastant abrassiu, els blocs es troben en tots els casos dins del bosc i les alçades varien desde 2 metres fins a 7 metres.
Dels sectors d'OdenWald cal destacar:
  • Felsenmeer (Mar de Pedra) És un dels sectors més grans de la zona. Agrupa gran quantitat de blocs en el mateix espai.
  • Rimdidim (FischBachtal) Destaca la gran pedra de 7 m amb la inscripció en memòria d'un poeta local, que converteix l'escalada en un ritual místic.
  • Riesenstein, es troba en la mateixa ciutat de Heidelberg.


Diskus 6b FELSENMEER

(Sn) 7a FELSENMEER

Dyno direkt 7a/b FELSENMEER

Felsenmeerdach 6c FELSENMEER
Maste's Edge 7a+ RIMDIDIM

Pyramide 6a RIMDIDIM

Wilhelmsfelsen 5+ LINDENFELS

Travessa d'escalfament RIESENSTEIN

Gorillahangel 6c+ RIESENSTEIN


Philosophenweg 7c RIESENSTEIN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada