Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
Nova Via "de los Niños" - MontRebei (Aragó, sector Pilastra)


Quan encara èrem uns màrrecs vam coincidir durant bastants anys escalant amb el Victor Sans "Salla" perseguint totes les línies salvatges que trobàvem per davant. D'aquí que s'ens quedés el mot "dels niños", tal i com ens deia l'Angel Vedo a qui dediquem la via, per la gran motivació que ens va transmetre durant a aquells anys!! SAMBARINAIT MESTRE!!!!L'aproximació és aconsellable fer-la per dalt, fent 4 ràpels per la mateixa via (cordes de 60 m). S'identifica perfectament l'inici dels ràpels per una fita molt gran al cim.


Tercera tirada 7a


Quarta tirada 6b


Cova VicMan a l'últim llarg...si porteu frontal podeu entrar i flipar amb algunes formacions curioses
  
Obrint la darrera tirada

Víctor Sans a l'últim llargLogística creativa


3 comentaris:

 1. bona això de la logística creativa
  apuntada per la tardor

  salut

  ResponElimina
 2. El grado obligado de 6b+ lo da el quinto largo de 7b o el tercero de 7a?

  Gracias, Chavi

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Chavi!! no me digas que eres el Chavi que conocí este finde en MB con intención de lidiar con la EO-Mir?? los dos largos tienen pasetes obligados entorno al 6b+ aprox, tal vez la salida de la segunda reunión tiene el tramo obligado y mas dificil de proteger...un gancho puede ser util en ambos largos si no hay intencion de ir en libre...un saludo makinas!!!!

   Elimina