Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
Petita crònica des del salvatge oest

A ponent som esquerps com el paisatge. Les pedres de l'oest també són poc amables en general, al menys en els primeres cites. Tanmateix, poc a poc s'obren a tot aquell qui persisteix en la cerca dels seus encants. Aquest blog no ha estat en cap moment un espai per a fer cròniques esportives de "matxitos", però avui em dona la gana de ressenyar una parell de pedres que s'han pujat les darreres dues setmanes. D'una banda per les poques repeticions i per una altra, per que considero que entren de sobra en el Top Ten de les millors línies de ponent.

En primer lloc la línia de l'americà llargerut que ha deixat gran quantitat de "masterpieces" pel Cogul i que es troba al turonet d'Albagès. Repetit per Roger Crespo amb gran solidesa.L'altra línia, amb el segell de l'americà extravagant cercador de joies arreu del planeta Jason Kehl, The Bullet, repetida per Carlos Catari en pocs intents, i a punt de fer l'extensió Magic Bullet, encara en estat latent de projecte.


Per acabar, poso un vídeo d'uns guiris escalant al sol alguns clàssics de la vall del riu Set.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada