Cercar en aquest blog



Tens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com




Pista d'aterratge a Belianes

L'altre dia, en un passeig inocent per les nostres planes, deprés de força mesos apartats dels nostres secans, vaig ensopegar amb l'obra gloriosa que s'encripta sota el lema "Proyecto AL-02109.2A1, .Mejora general. Acondicionamiento y refuerzo de la carretera L-201 del PK 8+750 al 18+815. Tramo: Maldà-Arbeca., de los términos municipales de Maldà, Belianes y Arbeca, en fecha 3 de diciembre de 2009, y dado que la aprobación de la Administración lleva implícita la declaración de utilidad pública y la necesidad de ocupación de los bienes y derechos afectados."



El que podria sonar com un senzill enxamplament de la carretera Belianes-Arbeca , acondicionant l'enquitranat (durant anys i panys en mal estat) per evitar malhaurats incidents, ha esdevingut una obra monumental en la qual s'ha acondicionat, de moment, explanant una amplada TRES vegades la original!!!.

Per tant, genial, ja podem arribar a les Roques del Barret en els nostres jets privats!!

La gent del poble suposo que dèu estar la mar de contenta, una nova autovia per anar a Arbeca a un preu irrosori de 6.636.187,32€ ("Rebajas por Crisis", IVA a banda, és clar), incloent també en el mateix preu, la destrucció de les espones, cabanes de volta i tot el referent paisatgístic del secà garrigo-urgellenc.

és una llàstima que el patrimoni natural, cultural i paisatgístic d'aquest fràgil indret (i molts altres), depenguin d'una planificació territorial dissenyada sota l'embriagadesa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada