Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
Catxalot

Aquest és un d'aquells blocs de Maldà que passa inadvertit per molts visitants del turó, tanmateix és un racó molt tranquil, on l'emblemàtic cetaci petri i la cabana de volta que porta al llom, dibuixen un fantàstic quadre.
L'escalada és variada, on trobem des d'una gran bavaresa que ratlla el bloc (num V), on encara queden alguns espits d'època, pendents de ser retirats, fins a moviments d'eslap en adherència (num VI), o la soritda sobre monodits del "Viatge orbital" (num VII).
Trobarem ombra pel matí a primera hora.
I. Busca una presa invertida d'esquerra i dreta directa a dalt.
II. Busca la bavaresa, des d'uns forats i una pinça de dretes.
III. Entrada directa a la bavaresa.
IV. Sortida de dretes de la bavaresa en adherència, encara una mica bruta (expo)
V. Bavaresa, gran clàssica *****.IV. Sortida de dretes de la bavaresa en adherència, encara una mica bruta (expo)
V. Bavaresa, gran clàssica *****.
VI. Slap d'adherència, molt bonic, pas difícil a baix.
VII. "Viatge orbital" Travessa amb diverses variants, per dalt (més fàcil), per baix amb monodits (power!!) o versió pel mig. Sortida de monodits amb versió directa o de dretes (compte caigudes a dalt).
VIII. Slap d'adherència.
IX. "Monster" projecte molt exigent sobre monodits.VII. "Viatge orbital" Travessa amb diverses variants, per dalt (més fàcil), per baix amb monodits (power!!) o versió pel mig. Sortida de monodits amb versió directa o de dretes (compte caigudes a dalt).
IX. "Monster" projecte molt exigent sobre monodits.


*** Per cert, la cabana de volta necessita ser assistida urgentment...mostra símptomes greus de deteriorament. Si algú coneix al propietari o té mitjans per apadrinar-la, que no esperi massa, si no perdrem una altra relíquia de l'arquitectura popular endèmica de l'Urgell!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada