Cercar en aquest blogTens alguna cosa per publicar, alguna suggerència, dubte, etc? envia'ns un mail sense miraments a lo_german@hotmail.com
Cul de Gos


El Cul de Gos és un dels blocs més emblemàtics de Maldà, no sé si és pel seu fantàstic monodit, per la seva situació, pel seu caràcter... Té una alçada considerable i la majoria de moviments ronden el sisé grau. Escalada força atlètica sobre forats amb sortides fines. Toca el sol per la tarda, essent perfecte per a l'hivern.
Actualment, passa desapercebut pera molts per no destacar en dificultat, però en el seu moment, el miràvem bocabadats amb l'admiració i respecte amb el que es miren els grans reptes...eren temps, en els quals, el Cul de Gos era el protagonista de la dificultat en bloc!


1- III (5+); 2-III; 3-III

2-III; 3-III; 4-IV; 5-?
6-6a (6b); 7-Trinxadits (7a+); 8-6b (6c+); 9- 6b (6c); 10- 6a (6b)
11- Travessa d-e sortint per 4 (7a)

5-?
6-6a (6b); 7-Trinxadits (7a+); 8-6b (6c+); 9- 6b (6c); 10- 6a (6b)
11- Travessa d-e sortint per 4 (7a)

2 comentaris:

 1. Hola German!
  Quina dificultat aprox. doneu al núm. 7? (li diem el Trinxadit). També es fa assegut. Entre 8 i el 9 hi ha un altre pas (6a o 6a+), amb la mateixa sortida que el 9. Després, la travessia 11 també es fa a l'inrevés (entrant pel 6 asseguts i sortint pel 9).

  ResponElimina
 2. Hola Jaume!
  El Trinxadits assegut no l'he fet. De peus no sabria dir-te un grau, fa molt temps que el vaig fer, pero per mí és dels mes durs de la pedra...tens alguna orientació de la graduació?
  La travessa inversa, tampoc l'he fet, queda molt dura?
  Si tens batejats d'altres passos, no dubtis en fer-m'ho saber! no serà tan impersonal...
  Gràcies Jaume!
  German

  ResponElimina